ledenblad Blauw

Blauw november 2020

Vers van de pers! De nieuwste editie van het ledenmagazine met heel wat extra informatie over het federale regeerakkoord. Veel leesplezier!

Blauw juli 2020

Een nieuwe editie van het ledenmagazine met binnenin een interview met de nieuwe partijvoorzitter Egbert Lachaert. Veel leesplezier!

Blauw maart 2020 verkiezingseditie

Speciale verkiezingseditie van ons ledenblad Blauw geheel in het teken van de interne bestuursverkiezingen. Je vindt er meer info over de kandidaat voorzitters en kandidaten voor het partijbestuur. Veel leesplezier!

Blauw december 2019

De laatste editie van ons ledenmagazine Blauw van 2019. Je vindt er weer interessante interviews, leuke artikels en toffe verhalen. Zeker lezen!

Blauw oktober 2019

Hij is er weer! De nieuwste editie van het ledenmagazine. We leggen hier graag het Vlaams regeerakkoord aan je voor. Je kan ook kennis maken met de nieuwe parlementsleden. Last but not least: deze keer hebben we niemand minder dan Herman Brusselmans weten te strikken.

Verkiezingsblauw mei 2019

De laatste editie van Blauw voor 26 mei. We zetten onze kandidaten in de kijker en vatten samen waar wij op verkiezingsdag voor strijden.

Blauw maart 2019

Samen op campagne in het land van de doeners? Gewoon doen. Je vindt binnenin ‘Het Rapport’, een magazine vol liberale realisaties.

Blauw december 2018

Bij een nieuw jaar hoort een nieuw ledenblad, mét gelukswensen. 2019 wordt een jaar boordevol ambitie.

Blauw september 2018

Slechts een paar weken verwijderd van 14 oktober, dus ons ledenmagazine ditmaal helemaal in het teken van ‘gewoon doen’.

Blauw juni 2018

Lees hier ons ledenmagazine Blauw, helemaal in het teken van de campagne. Blauw lezen? Gewoon doen!

Blauw maart 2018

Voor één keer steken we ons ledenmagazine in een fris roos jasje. Dit naar aanleiding van 70 jaar vrouwenstemrecht.

Blauw december 2017

Dit was jouw vrijheidscongres! Lees snel meer!

Blauw oktober 2017

Lees hier het ledenmagazine van Open Vld. Deze keer staat het helemaal in het teken van het Vrijheidscongres. Dat gaat door op 17,18 en 19 november in Antwerpen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief InschrijvenSchrijf je in op onze nieuwsbrief