Alexis Rons

Over Alexis

Alexis Rons, 26 jaar jong en geboren en getogen te Dilbeek. Politiek engagement werd mij van bij de geboorte ingelepeld. Mijn deelname aan de gemeenteverkiezingen in oktober was hierbij een logische stap. Ondertussen ben ik voorzitster van Jong Vld Dilbeek én gemeenteraadslid, dankzij de steun van menig Dilbekenaar.

Ik ben grootgebracht in een familie van zelfstandigen. Het ondernemerschap zit duidelijk in het bloed van onze familie en als het gaat over vooruitgang, dan delen wij graag ons enthousiasme.
Alle vergaarde ervaring op professioneel vlak is voor mij een bonus die ik meeneem in mijn politieke activiteiten. Ja, ik ben een gedreven, ambitieuze maar leergierige pitbull die graag haar tanden zet in nieuwe uitdagingen. Als ik voor iets kies, dan ga ik er meer dan 100% voor. ‘Op volle kracht, gewoon doen!’.

Een goede, aangename en constructieve samenwerking in het bestuur zelf, maar zeker ook met de burgers, liggen me nauw aan het hart. Aarzel daarom zeker en vast nooit me aan te spreken, al was het maar voor een aangename kennismaking.

Thema’s waar ik me voor wil inzetten:

  1. jeugd
  2. sociale huisvesting
  3. dierenwelzijn


Schrijf je in op onze nieuwsbrief InschrijvenSchrijf je in op onze nieuwsbrief