Bart Vanmarcke

Over Bart

Ik ben 33 jaar, gelukkig getrouwd en vader van een zoontje, geboren in 2018. Mijn geboortegrond ligt in het Kempische Mol, waar ik niet enkel actief was in de speelpleinwerking en de jeugdraad, maar ook als gemeenteraadslid voor Open Vld. In 2014 volgde ik de liefde naar Bonheiden, waar ik sinds kort schepen ben van mobiliteit, lokale economie, onderwijs, ICT en landbouw. Uiteraard wederom voor Open Vld. Naast mijn schepenambt oefen ik ook het mandaat uit van zaakvoerder in mijn eigen BVBA, een advocaten-BVBA. Mijn advocatenkantoor vind je in Muizen en richt zich voornamelijk op strafrecht en familierecht. In mijn vrije tijd volg ik graag het wielrennen – als ver familielid van ‘Sep’ – en geniet ik geregeld van een squash-partijtje onder goede vrienden.

Open Vld is de partij van vrijheid en verantwoordelijkheid: ieder krijgt de kans zich maximaal te ontplooien, zolang dit andermans ontplooiing niet verhindert.

Als Vlaams Parlementslid zal ik graag werk maken van een evenwichtige hertekening van het gemeentefonds, een betere omkadering voor leerkrachten en meer ruimte voor investeringen in infrastructuur en mobiliteit in de Kempen en het Mechelse.

 Schrijf je in op onze nieuwsbrief InschrijvenSchrijf je in op onze nieuwsbrief