Chat with us, powered by LiveChat

Els Ampe

Mandaat

Vlaams Volksvertegenwoordiger

Over Els

Ik ben niet geboren in een politiek nest. Moeder uit beroepsonderwijs. Beide grootvaders leraar. Ik ben Bouwkundig ingenieur, net als mijn vader. Ik ben schrijfster. En ik en een werkende moeder.

Maar, ik ben bovenal uw volksvertegenwoordiger. dat laat mij toe te werken aan het sterkste bouwwerk, dat van mensen. Ik werkte samen met honderden Brusselaars om hun wijk op te knappen. Voor de kinderen lieten we speelpleinen bouwen. Ik kwam op voor het Brussels centrum. De voetgangerszone is er. Nieuwe winkels ontstaan er. Ik zette nieuwe technologie in om onze stadslucht proper te maken. De eerste elektrische bus en laadpalen zijn er.

Ik schudde de gemeentepolitiek op maar nu is het tijd om bruggen te bouwen tussen Brussel en Vlaanderen. Tijd dat politiek de ambitie van de doeners bijbeent. Ik wil vechten voor ons onderwijs. De kwaliteit van ons onderwijs moet 10/10 halen en er moet plaats zijn voor iedereen.

Omdat de beslissingen daarvoor in het Vlaams Parlement worden genomen, kom ik daarvoor op. Ik wil ook bruggen bouwen tussen Vlaanderen en Brussel zodat de metro eindelijk tussen Brussel en de Vlaamse rand rijdt. Daarom ben ik uw Brusselse kandidaat voor het Vlaams Parlement.

 Schrijf je in op onze nieuwsbrief InschrijvenSchrijf je in op onze nieuwsbrief