Magalie Verstraelen

Over Magalie

Ik ben Magalie, 24 jaar oud en ik woon, werk én studeer in de stad Antwerpen. Ik heb bijna mijn master in de politieke communicatie en werk deeltijds als fractiemedewerker voor Open VLD Antwerpen. Bij Jong VLD Antwerpen zorg ik voor de communicatie en ledenbeheer. Daarnaast werk ik in het weekend op KLYC, een leuke jachtclub waar een brasserie aan verbonden is. Ik probeer naast mijn werk en studies ook tijd te vinden voor mijn vrienden en familie. Ik heb twee kleine zusjes van 5 die af en toe komen slapen en ik vind het erg leuk om te gaan eten of feesten met vrienden. Wanneer ik tijd over heb probeer ik, samen met mijn vriend te gaan lopen in het stadspark. Ten slotte hou ik erg van reizen, andere culturen en bestemmingen zorgen ervoor dat je je blik op de wereld verruimt.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen in het leven dezelfde kansen moet krijgen, maar deze kansen ook moet benutten. Dit hangt voor mij erg samen met vrijheid. Iedereen moet de vrijheid krijgen om zich te ontwikkelen en zo de beste versie van zichzelf te worden. Om deze twee redenen is Open Vld de enige keuze voor mij.

Ik zal nooit geen dingen zeggen of beloven die ik niet kan waarmaken. Ik beloof om te blijven luisteren naar wat de mensen willen. En ik beloof om mij op vrijwillige basis te blijven inzetten voor de maatschappij (vb: peuken en zwerfvuil rapen).Schrijf je in op onze nieuwsbrief InschrijvenSchrijf je in op onze nieuwsbrief